Home
  • Home
  • Nyt album & video fra #Ankerstjerne
dummy

Nyt album & video fra #Ankerstjerne

7 januar 2015 Musiknyt


Fra i dag af kan fans og musikelskere landet over forudbestille Ankerstjernes nye album ”For Os” – der udkommer den 23. februar. Samtidigt udsender Ankerstjerne tracket ‘Vent Og Se’ – et nummer der i både autenticitet, tekst og produktion indkapsler essencen af det kommende album.

“’Vent Og Se’ handler om det sted jeg kommer fra – og om alt det, der har gjort mig til den jeg er. Den viser min udvikling som kunstner og siger noget om, hvor jeg er på vej hen – både som ankerstjernemusiker og menneske. Sangen er et slags destillat af hele ”For Os”-pladen, som jeg har glædet mig helt sindssygt meget til at dele med jer!”

Jagten på det perfekte album
I de tre år der er gået siden Ankerstjernes guldsælgende debut, har han arbejdet kompromisløst i jagten på ”det perfekte album”; faktisk har han skrevet og kasseret sange nok til op imod fire albums. Sangen ‘Vent Og Se’ er den eneste, der har overlevet alle skærerunder:

”Den er ikke til at slå ihjel. Det er dét nummer, jeg er allermest stolt af til dato”, fortæller Ankerstjerne.

Tracket er produceret af Ankerstjerne selv – i samarbejde med Jonas Rendbo og Jesper Vivid, og det findes vedhæftet denne mail.

Den Vestegns-hyldende musikvideo til ‘Vent Og Se’ udkommer også i dag – og kan ses her;


Årets sangskriver og Danmarks mest spillede komponist
Sideløbende med karrieren som artist er Ankerstjerne særdeles aktiv og succesfuld som sangskriver, for bl.a. Burhan G og Rasmus Seebach.

Til DMA 2014 blev han i øvrigt for anden gang hædret for sin sangskrivning med den ærefulde kodapris ”Årets sangskriver” sammen med brødrene Seebach. Han indtog samtidig pladsen som den mest spillede komponist i Dansk radio i 2013 (læs mere her). Bedrifterne taler for sig selv, og mon ikke man får lov at høre nogle af Ankerstjernes suveræne kvaliteter på det kommende album?ankerstjerne