Home
  • Home
  • Panamah med mere musik

Panamah med mere musik

14 august 2013 Musiknyt


Den succesfulde trio Panamah kommer sensommeren i møde med ny musik fra deres musik-laboratorium. Singlen Små stød er en smuk og intens ballade, som handler om at have tiltro sin skæbne og kærligheden, samtidig med at livet med små stød skubber én forvildet rundt. Singlen er varm som en dansk sommer og trioen har igen begået en smuk melodi med en sfærisk og stoisk tone.

Panamah har været fast inventar på landets hitlister – og naturligvis her på Radio Max –  i de sidste mange måneder. Først DJ Blues og efterfølgende med Børn af natten, der udkom tilbage i februar og som har opnået dobbelt platin-status på streaming og platin på download. Bandet optrådte senest til årets Zulu Awards med begge singler, hvor de samtidigt tog prisen for Årets nye navn med hjem. Panamahs signatur-lyd er det sarte og sensuelle blandet med et tungt beat og guitar.1146212_10151664053217795_510592125_o

Trioen består af den erfarne elektroniske DJ og producer Anders Christensen, guitaristen Peter Lützen, hvis “analogt” orienterede tilgang til musikken fastholder nærværet og de klassiske sangskrivnings-dyder i Panamahs univers, samt sangerinden Amalie Stender, hvis markante og smukke vokal giver de elektroniske kompositioner både en styrke og en ømhed. Senest på Spot festivallen i Århus beviste bandet, at de kan få denne fornemmelse ud til både publikums hjerter og dansesko.

Og året 2013 er langt fra overstået for bandet. Senere i år udkommer bandets andet album og til november begiver de sig ud på en Danmarks-turné:

22/11 Gimle, Roskilde
23/11 Viften, Rødovre
26/11 Store Vega, København
27/11 Skråen, Aalborg
28/11 Train, Aarhus
5/12 Portalen, Greve
6/12 Fermaten, Herning
7/12 Musikhuset Posten, Odense

Følg med i nyheder om bandet her:

www.facebook.com/panamahmusic