Home
  • Home
  • Patrick Dorgan synger om Marilyn Monroe
dummy

Patrick Dorgan synger om Marilyn Monroe

19 februar 2015 Musiknyt


På mandag udsender den unge, københavnske soulsanger Patrick Dorgan sin nye single. Sangen hedder ’Marilyn’ – en uptempo og charmerende hyldest til en helt særlig pige.

 patrick dorgan

Patrick Dorgan har siden oktober været et hit på dansk radio og nu er den københavnske sanger klar med opfølgeren til den succesfulde debut, ’On The Way Down’. Det sker i form af det uimodståelige, uptempo soulnummer, ’Marilyn’, som rammer gaden på mandag, d. 23 februar.

 

’Marilyn’ er, ligesom ’On The Way Down’, en sang der med det helt rette touch af retro-feel til de moderne poptoner, sætter Patrick Dorgans autentiske soul og ikke mindst powerfulde vokal helt i fokus. Sangen er skrevet i samarbejde med Future Animals og Pilo. Selve titlen referer – naturligvis – til Marilyn Monroe og sangen er da også en hyldest til en helt særlig type pige, som Patrick mener de fleste kender til.

 

”Hvis du kan huske den pige som du og alle dine venner havde et crush på, da I var 15 år? Dét er Marilyn! Hun er “the one that got away”. En gudesmuk pige, der er pisse-fascinerende, men som du ikke har en ærlig chance for at kunne holde fast på eller gøre til din egen. Det skal man tage hatten af for og sangen er en hyldest til den pige – selvom man kan få sine følelser i klemme,” lyder det fra Patrick Dorgan.

 

Singlen ledsages af en video, der er instrueret af Michael Spooner (Christopher, Brandon Beal, m.fl.) og denne weekend tager Patrick Dorgan hul på sin første landsdækkende tour. Den kick-startes på Lille VEGA, samme sted hvor Patrick gav en fuldstændigt udsolgt koncert, tilbage i december måned. Man kan desuden opleve Patrick Dorgan på årets Spot Festival, i Aarhus.

 

Den bittersøde debutsingle, ’On The Way Down’, er gået hen og blevet et lille hit. Således har singlen, i hele 16 uger, været fast placeret i Airplay Chartens Top 20. I december måned havde Patrick sin TV debut, og for rullende kameraer gav han en intens liveversion af sangen, på Go’ Morgen Danmark, som efterfølgende gav massiv, positiv feedback på de sociale medier.

 

GAFFA fremhævede Patrick Dorgan i januarudgavens “De Bliver Store i 2015”-sektion og med den kommende single ’Marylin’ står denne spådom tættere på at blive til virkelighed.