Home
  • Home
  • PrimoHuset skal give små og mellemstore virksomheder nye muligheder
dummy

PrimoHuset skal give små og mellemstore virksomheder nye muligheder

16 maj 2013 Musiknyt


Et nyt virksomhedshus centralt i Ringkøbing har netop set dagens lys og skal være med til at skabe nye muligheder for små og mindre virksomheder.

Huset kaldes i daglig tale for PrimoHuset; idet det er her Primo Tours i dag holder til  og var første lejer i det 900 kvm2 store hus på IC. Christensens Alle’ 1.

Intentionen er at skabe de helt rigtige rammer for virksomheder, der på én gang ønsker at være del af et større kontorfællesskab – med de mange fordele dette giver – og samtidigt kan ”lukke” døren til egne kontorlokaler.

Inspirerende og udviklende virksomhedsmiljø

PrimoHuset skal være et inspirerende og udviklende miljø, hvor der skal være plads til nytænkning, innovation og iværksætteri. Etablerede virksomheder er naturligvis også meget velkomne til at blive lejere i huset, hvis virksomheden samtidigt vil være en del af det fællesskab, der er målet at skabe.
Det er målet at ”fylde” PrimoHuset med virksomheder, der kan trække på hinandens evner og kompetencer; og hvor virksomhederne ser muligheder i at udnytte en lang række fælles faciliteter – herunder mødelokaler med storskærm og IT-udstyr, undervisningslokaler, anretterkøkken til spisearrangementer, postservice, printerfaciliteter, internet mm.
Det er håbet, at PrimoHuset kan tiltrække nye virksomheder til Ringkøbing, der eksempelvis arbejder med online løsninger, webshops, kreativitet, liberale erhverv og lignende.
Alle typer virksomheder kan leje et kontor, der er tilpasset virksomhedens ønsker, krav og behov. Der kan lejes kontorer i alle størrelser. Indtil videre er der færdiggjort 6 kontorer – lige fra et enkeltmandskontor til Primo Tours kontor, hvor der i øjeblikket er 8 medarbejdere. Huset rummer dog en række muligheder for at skræddersy kontorfaciliteter til virksomheder der er noget større.

Priserne for at leje et kontor starter ved kr. 1.500, der inkluderer frokostordning, rengøring, fælles udgifter, fri kaffe, internet forbindelse, server til data, server til telefoni, printer, fax, varme, el, vand og fri brug af fælles faciliteter.

PrimoHuset er en drøm, der har modnet sig over en række år. Målet er at skabe et inspirerede og godt hus, hvor både nye Ringkøbing virksomheder kan springe ud og udvikle sig. Det kan eksempelvis være den lille virksomhed, der arbejder med udgangspunkt fra et hjemmekontor, eller den mindre virksomhed, der savner et inspirerende fællesskab og udviklende sparring på tværs af husets virksomheder.  PrimoHuset skal gerne være med til at skabe optimale betingelser for at virksomhederne kan udnytte sit vækstpotentiale.

Allerede positiv interesse

Indtil videre er 4 virksomheder flyttet ind i PrimoHuset; og der er yderligere én på  vej – en virksomhed, der ønsker at oprette en filial her i Ringkøbing. Det er meget
tilfredsstillende set i lyset af at PrimoHuset reelt først er ved at blive renoveret i
øjeblikket.

Interesseret?
Interesserede lejere kan kontakte Bjarke Hansen fra Primo Tours for at se PrimoHuset og opleve mulighederne.