Home
  • Home
  • Radio Max og Ringkøbing Fodbold forlænger samarbejde
dummy

Radio Max og Ringkøbing Fodbold forlænger samarbejde

2 februar 2015 Musiknyt


I starten af 2014 offentliggjorde Ringkøbing Fodbold og Radio Max et samarbejde der betød, at samtlige af Ringkøbings udekampe i 2. Division Vest kunne høres live i radioen.

Det har været så stor en succes, at parterne har besluttet at forlænge samarbejdet med et år, og det glæder Sponsor- og eventchef Lars Bræmer fra Ringkøbing Fodbold….

”Da vi startede samarbejdet med Radio Max håbede vi på, at vi kunne komme ud til et større publikum i hele kommunen, og det føler vi er opnået. Derfor synes vi også det har været vigtigt at få denne aftale på plads, da vi udelukkende har oplevet positiv respons fra folk ude i stuerne”, fortæller han.

Lars Bræmer er ydermere stolt af, at Ringkøbing Fodbold har muligheden for at fortsætte samarbejdet med Radio Max.

”Vi er en af de få, hvis ikke den eneste, klub i 2. Division Vest, som giver fansene muligheden for at lytte med i radioen, og derfor skal der også lyde en stor tak til Ringkøbing Landbobank og Det Faglige Hus, der som sponsorer er med til at gøre dette muligt.”

Direktør Morten Krarup Nielsen fra Radio Max er også svært tilfreds med forlængelsen af aftalen.

“Vi er glade og stolte over fortsat at kunne sende fra udebanekampene hos Ringkøbing Fodbold. Vi ved fra vores undersøgelser, at det er meget efterspurgt blandt vores lyttere.

Det er også god branding af Ringkøbing-Skjern Kommune, når de andre holds fans opdager, at modstanderens lokalradio sender direkte fra kampen”, siger han.