Home
  • Home
  • Rasmus Seebach klar med nyt album til efteråret
dummy

Rasmus Seebach klar med nyt album til efteråret

21 juni 2013 Musiknyt


Den 4. november er Rasmus Seebach klar med et helt nyt album. Dette bliver således hans 3. studiealbum, der kommer til at gå i de to tidligere albums fodspor, hvad angår de gode tekster og de fængende melodier, der kendetegner Rasmus bedst. Albummet byder også på sange, som afspejler Rasmus’ liv de sidste par år.

 Han siger selv om albummet:

 ”Til efteråret er der gået to år siden mit sidste studiealbum, så jeg glæder mig helt vildt til endelig at kunne præsentere en masse nye sange. På de to år der er gået, har mit liv budt på en masse fantastiske oplevelser, og jeg har på mange måder udviklet mig siden sidst. Dette bliver helt sikkert noget, man kan høre på albummet.”

 Nogle af de kommende numre fra albummet, har Rasmus allerede spillet live til en række koncerter, men der foreligger endnu ikke en albumtitel.