Home
  • Home
  • Rasmus Seebach – ny single og album på vej
dummy

Rasmus Seebach – ny single og album på vej

21 august 2013 Musiknyt


Med debutalbummet ‘Rasmus Seebach’ (2009) tog Rasmus Seebach hele Danmark med storm, og det varede ikke længe, før hits som ‘Engel’, ‘Lidt I Fem’ og ‘Natteravn’ fandt vej og borede sig fast i danskernes hukommelse. Debutalbummet har i skrivende stund solgt mere end 250.000 eksemplarer. Hvad vi har vidst i et stykke tid, her på Radio Max, er at Seebach er klar med en single den 13. september og snart et nyt album.

RasmusSeebach_IngenKanLoveDigImorgen_imgEfterfølgeren ‘Mer’ End Kærlighed’ (2011) bød på sange som ‘I Mine Øjne’ og ‘Millionær’, og Rasmus fik endnu en gang vist sit store sangskrivertalent og sin passion for de gode tekster og de fængende melodier. Dernæst kom koncert-dvd’en ‘Rasmus Seebach Live’ (2012), og med mere end 495.000 solgte eksemplarer af albums og dvd’er er der vist heller ikke længere tvivl om, at Rasmus Seebach er Danmarks største og bedst sælgende artist.

”Jeg kan slet ikke fatte, at så mange mennesker har taget min musik til sig. Det er den ultimative kompliment, men også noget, der motiverer mig både som person og artist til at yde mit ypperste. Mine fans har altid været og vil altid være det vigtigste. Uden dem kan det hele jo være lige meget, og der er sikkert nogle af mine kollegaer, der er uenige, men jeg mener altså, at jeg har landets bedste af slagsen.”

Meget er sket siden de første albums, og p.t. knokler Rasmus hårdt i studiet for at færdiggøre det længe ventede og helt nye album ”Ingen Kan Love Dig I Morgen”. Albummet gemmer på sange, der skildrer begivenheder og tanker i Rasmus’ liv de seneste par år. Opture, nedture, kærlighed og venskaber. Rasmus har på mange områder opnået meget af det, han altid har gået og drømt om, og det skylder han sig selv at sætte pris på, mener han:

”Vi ved aldrig, hvad fremtiden kommer til at bringe. Nogle gange kan jeg godt finde på lige at nive mig selv i armen for at være sikker på, at alle de fantastiske ting, der sker, rent faktisk er virkelige. Vi har ét liv, og jeg synes, at det gælder om at få det bedste ud af det, vi har, i stedet for at gå og bekymre os om i morgen; og lige netop dét, tror jeg rent faktisk, er lettere sagt end gjort.”

Første single fra albummet er den ærlige og bevægende fortælling om ”Olivia”, som Rasmus også har spillet live til sommerens mange koncerter. ”Olivia” udkommer den 13. september, hvor den også vil kunne høres på landets radiostationer.

Foruden ny single og nyt album byder efteråret 2013 på mange spændende projekter, optrædener og samarbejder for Rasmus.