Home
  • Home
  • Ringkøbing Fodbold henter ny storsponsor
dummy

Ringkøbing Fodbold henter ny storsponsor

17 december 2014 Musiknyt


FullSizeRender

Ringkøbing Fodbold præsenterer fra 1. januar 2015 Det Faglige Hus som ny Elitepartner.

Det er første gang, at den utraditionelle fagforening opererer i det her område med så stort et sponsorat.

Ringkøbing Fodbold betragter det som et lille gennembrud med at tiltrække et landsdækkende firma.

Aftalen er foreløbig på to år – og understøtter fodboldklubbens ambition om at blive kommunens fodboldflagskib.

– Størrelsen af sponsoraftalen er en af klubbens største, så derfor har det også været en længere proces for at alle parter kunne blive enige om den bedst mulige aftale. At vi kan tiltrække en af Danmarks største fagforeninger, der har hovedsæde i Esbjerg, er stort.

– Det er dog også en nødvendighed, at vi kan tiltrække større virksomheder udenfor Ringkøbing Skjern kommune, hvis vi skal udvikle os, siger sponsorchef Lars Bræmer.

Foruden sponsoratet har Det Faglige Hus også viftet om Ringkøbing Fodbold med den gulerod, at eventuelle nye medlemmer til fagforeningen vil blive omsat til klingende kontanter for klubben.

I aftalen har Det Faglige Hus lagt stort vægt på, at de ønsker at være med til at udvikle Ringkøbing Fodbolds talenter, så derfor vil de også være synligt eksponeret på spilletrøjer i vores ungdomsrækker, slutter sponsorchef Lars Bræmer

Johnny Nim, landsformand i Det Faglige Hus udtaler:
Det var naturligt for os at takke ja til at samarbejde med Ringkøbing Fodbold, som vi tror på er en seriøs og målrettet klub, der kan være med til at sikre os synlighed i en del af landet, hvor vi hidtil ikke har markedsført os noget videre. Vi er ikke i tvivl om, at der i Ringkøbing kommune bor en masse lønmodtagere, der med fordel kunne melde sig ind i Det Faglige Hus, der er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle.