Home
  • Home
  • Nu kan Ringkøbing Håndbold følges direkte på Radio Max

Nu kan Ringkøbing Håndbold følges direkte på Radio Max

16 september 2014 Musiknyt


Radio Max udvider den direkte sports-dækning, til glæde for de mange fans af Ringkøbing Håndbold.

.

Der bliver endnu mere direkte sport på Radio Max, når der onsdag kl. 18:30 er premiere på den direkte sending af kampen mellem Randers HK og Ringkøbing Håndbold.

.

– Fremover vil alle Ringkøbing Håndbolds udebanekampe kunne følges direkte på Radio Max. I forvejen sender vi direkte fra Skjern Håndbold og Ringkøbing Fodbold, så det her fuldender vores mission om at dække elitesporten i Ringkøbing-Skjern Kommune. Vi kan se på vores statistik fra netradioen, at direkte sport er meget eftertragtet udtaler direktør for Radio Max, Morten Krarup Nielsen

Hos Ringkøbing Håndbold glæder man sig over det nye samarbejde:

– Så kan vi sætte et flueben mere – vi arbejder hver dag på at øge vores branding-værdi, vi vil løfte hele forretningen One Step Up. Vi vil bevise at vi er et ligahold og driver en professionel forretning. Jeg er overbevist om at den ekstra omtale og eksponering vil give os endnu et nøk i den rigtige retning.
– Det glæder os ekstra at det er en af vores mange gode partnere som har gjort dette muligt, vi vil gøre vores absolut ypperste for at trække mange lyttere til så alle får det de ønsker udtaler Kim Grøn Hansen, der er direktør for Ringkøbing Håndbold

 

Stor opbakning til den lokale sport fra erhvervslivet

De direkte sendinger kan kun lade sig gøre, fordi det lokale erhvervsliv bakker op om både de lokale klubber, men også live-dækningen. Således er det Brodersen + Kobborg der har sponseret det setup, der gør det muligt.

– Vi støtter op om dette projekt af flere årsager. Primært for at bakke om vores elitesportsklubber og den branding, som det giver hele vores kommune. Hernæst er det også et ønske om at bakke op om Radio Max, og et af deres mange gode initiativer udtaler Bent Brodersen, der er medindehaver af Brodersen + Kobborg.