Home
  • Home
  • Ringkøbings første LED-storskærm
dummy

Ringkøbings første LED-storskærm

2 maj 2013 Musiknyt


I rundkørslen hvor Nordre og Søndre Ringvej møder Herningvej, er det normalt Henrik Haves kunstværk med kaldenavnet ”Kuben”, som stjæler billedet. Men i omkring en måned, har Hezekiels Skammel, som kunstværket oprindelig er navngivet, fået hård konkurrence fra Ringkøbings første LED-storskærm. Den store reklamesøjle, er monteret på gavlen hos netIP og Teleboxen, som begge har til huse på Ribovej 4. De to virksomheder har dannet deres eget lille erhvervs-kollektiv, hvor man tilsammen kan levere komplette løsninger til egnens virksomheder.

 Skærmen som måler 1,28 meter i højden og er hele 6, 40 meter bred, vil fortrinsvis blive brugt til at markedsføre netIP og Teleboxen, men giver også plads til enkelte lokale servicemeddelelser. Storskærmen er af samme type som benyttes på eksempelvis stadions og til store koncerter.

 ”Vi har udelukkende modtaget positive reaktioner, og mange har forespurgt på at anskaffe en tilsvarende skærm, eller at leje sig til reklameplads på vores. Det er slet ikke hensigten at vi vil sælge annoncer på den. Tvært imod så vil vi gerne afgive lidt reklameplads til lokale arrangementer og tiltag, såfremt formålet er godt, og vi kan få det passet ind”, fortæller afdelingschef for netIP i Ringkøbing, Claus Dalgaard.

netIP a/s og søsterselskaberne SimSoft, it thy og altså Teleboxen, vækster i en krisetid, og beskæftiger efterhånden mere end firs ansatte fordelt på lokationer i Thisted, Skive, Holstebro og Ringkøbing. Tilsammen kan de fire virksomheder levere totalløsninger inden for IT, telefoni, kommunikation og økonomistyring.

LED-skærm