Home
  • Home
  • Rygter om udsolgte billetter til Ringkøbing Fjord Jazz Festival

Rygter om udsolgte billetter til Ringkøbing Fjord Jazz Festival

8 august 2013 Nyheder


Der er især rift om fredagsbilletterne til Jazzfestivalen på Stauning Havn
Det har sviret med rygter om at fredagsbilletterne skulle være udsolgt til Ringkøbing Fjord Jazz Festival. Bestyrelsen bag Jazzen i Stauning måtte i går onsdag udsende et dementi på diverse medier, da de hørte om de løse rygter.

Køb din billet ved indgangen
–Vi ved ikke hvordan det er opstået, men vi måtte gøre noget i en fart, for vi har stadig entrébilletter, som vi sælger i døren fra i eftermiddag, når festivalen åbner, siger Mark Sørensen.
Forsalget af billetter via hjemmesiden stoppede i går, onsdag kl. 23.59, så mangler du at købe billet, skal du købe den ved indgangen og der er altså stadig billetter at købe til alle tre dage. Billetsalget er faktisk gået rigtig godt i år. -Vi har endnu ikke helt styr på det nøjagtige antal, men vi har solgt flere billetter i forsalg end vi plejer og det er et rigtigt godt tegn, for der plejer at være mindst lige så mange der først køber, når de ankommer til festivalen.
Det sidste løssalgssted, Citykiosken, Skjern, havde ved lukketid kun enkelte billetter tilbage. Flere af løssalgsstederne har løbende fået suppleret deres beholdning af billetter, da de har været ved at løbe tør og det må siges at være positivt.