Home
  • Home
  • Seks lastbilimportører klar til Transport 2015 i 3 #MCH
dummy

Seks lastbilimportører klar til Transport 2015 i 3 #MCH

16 januar 2015 Musiknyt


DAF Trucks Danmark og Iveco Danmark tilslutter sig udstillerlisten på transportmessen, som gennemføres fra 19.-22. marts i MCH Messecenter Herning. På listen har de selskab af Volvo Trucks, Renault Trucks, Mercedes-Benz Trucks og MAN Truck & Bus samt flere end 200 andre udstillere.

MCH Messe Transport 2013– I tæt samarbejde med de to danske salgsforhandlere, ESA og Lastas, samt en række serviceforhandlere vil vi vise vores stærke produktprogram til såvel nuværende som potentielle kunder, fortæller Rita M. Hansen, som er ansvarlig for marketing hos DAF Trucks Danmark. Og hun tilføjer, at DAF glæder sig over at være tilbage på messen.

– Vi glæder os til at deltage på Transport 2015 og vise, hvorfor så mange nye kunder valgte en Stralis i 2014. Rygtet har bredt sig om, at Stralis performer virkelig godt på brændstof i Euro 6 versionen. Den er nem at køre, har en god vejføling, et lavt støjniveau og masser af indvendig plads, siger administrerende direktør Lars Beck, Iveco Danmark.

Ni udstillingshaller er i brug til Transport 2015 i Messecenter Herning, og udover lastbilerne og varebilerne er udstillerfeltet bredt repræsenteret af trailere, opbygninger, kraner, renovation, tilbehør, serviceydelser og meget mere. Herudover byder aktivitetsprogrammet på nye tiltag såsom Årets Opbygning.