Home
  • Home
  • Sidste runde for tilskud fra den lokale aktionsgruppe
dummy

Sidste runde for tilskud fra den lokale aktionsgruppe

12 juni 2013 Musiknyt


Den lokale aktionsgruppe, LAG Ringkøbing-Skjern, har på sit bestyrelsesmøde den 11. juni uddelt den sidste portion støttemidler i denne programperiode.

Der var i alt indkommet 14 ansøgninger til den ordinære pulje, hvoraf otte projekter fik tildelt i alt 1.039.000 kroner.

 

 

Holmsland Idræts- og Kulturcenter fik 200.000 kroner til et spring- og motionscenter. Idræts- og Kulturcentret har tidligere modtaget 100.000 kroner til et lignende projekt, men denne tildeling er ophævet, så den samlede bevilling er 200.000 kr.

 

 

Et projekt ved Skjern Enge med inddragelse af pumpestationerne til forskellige publikumsfaciliteter fik 430.000 kroner. Projektet er udviklet i et samarbejde mellem Ringkøbing-Skjern Kommune og LAG og har blandt andet opnået tilskud fra Realdania.

 

 

Produktionsvirksomheden PG Industri i Blåkilde fik 178.000 kroner til indkøb af maskiner for at realisere eksportordrer til Norge. På sigt forventes denne investering at generere en til tre nye jobs i virksomheden.

 

Fire projekter fik hver 50.000 kroner. Det drejer sig om etablering af et innovativt friluftsområde ved Hemmet Aktivitets- og kulturhus, et udendørs fitness- og aktivitetsområde i Ådum, en multibane ved Faster Skole samt en multibane med beachvolley i Hoven.

 

 

Endelig fik Telt og Shelter Camp ”Åvang” i Velling fornyet sit tilsagn om 31.000 kroner.

 

Ud over midler fra den ordinære pulje er Fremtidens Detailhandel i Landdistrikterne Generation II bevilget 240.000 kroner i såkaldt supplerende EU tilskud.