Home
  • Home
  • Skjern-målmand skifter klub til sommer
dummy

Skjern-målmand skifter klub til sommer

12 januar 2015 Musiknyt


skjern_haandbold

Efter tre år i Skjern Håndbold skifter Kristoffer Laursen til sommer til Skanderborg Håndbold.

Skjern Håndbold og Kristoffer Laursen er blevet enige om ikke at forlænge samarbejdet, og derfor forlader den 25-årige målmand den vestjyske topklub ved kontraktudløb til sommer.

Kristoffer Laursen har i stedet valgt at skrive under på en toårig kontrakt med Skanderborg Håndbold, der var en af flere klubber, som havde snøren ude efter den talentfulde målmand.

– Det var tid til at prøve noget nyt, og det var både Skjern og jeg enige om. Jeg har haft nogle gode år i Skjern med masser af store kampe i både ind- og udland, og jeg har lært at være i en topklub. Det har været fantastisk, og det tager jeg med mig, og så håber jeg på, at jeg i Skanderborg kan tage et nyt personligt skridt fremad i karrieren, siger Kristoffer Laursen.