• Skjern meget tæt på europæisk gruppespil

Skjern meget tæt på europæisk gruppespil

24 november 2014 Nyheder

skjern_haandbold

Skjern Håndbold klaskede ungarske Oroshazi med 40-20 i det første opgør og er storfavoritter til videre avancement i EHF Cuppen.

Der mangler stadig en returkamp på ungarsk grund, men Skjern Håndbold nærmer sig i den grad EHF Cup-gruppespillet for andet år i træk.

Hjemme i Skjern Bank Arena vandt Skjern søndag eftermiddag 40-20 over ungarske Oroshazi Linamar i den første af to kampe.

Den samlede vinder af de to kampe går videre til gruppespillet efter nytår.

Sejr grundlagt før pausen
Skjern manglede de skadede profiler Kasper Søndergaard og Daniel Svensson, men i fraværet af de to bagspillere lyste især Nikolaj Markussen og Lasse Mikkelsen op.

Markussen og Mikkelsen scorede sammenlagt 13 mål og lavede 13 assists i sejren, der blev grundlagt i første halvleg.

Her gik Skjern fra 9-7 til 14-8 på fem minutter, og den føring blev kun større og større, som kampen skred frem.

Efter pauseføring på 20-13 skruede vestjyderne niveauet yderligere op i anden halvleg, hvor mange ungarske fejl blev straffet på kontra.

Der er returkamp i Oroshazi om en uge.

Tilfreds Markussen
Skjerns topscorer Nikolaj Markussen sagde følgende efter kampen:

– Den er på tæt på at være hjemme. Det skal gå rigtig, rigtig galt, hvis det ikke skal lykkes, men vi skal stadig møde op og levere et stykke arbejde. Vi var koncentreret i 60 minutter, og vi blev ved med at mase på. Derfor kom de til at se sløje ud, selvom de har et fint hold, sagde Nikolaj Markussen.