Home
  • Home
  • Stine Bramsen – The Day You Leave Me
dummy

Stine Bramsen – The Day You Leave Me

6 november 2014 Musiknyt


Stine Bramsen The Day You Leave MeStine Bramsen skruer ned for tempoet på ny single, der samtidig viser en mere sårbar side af den upbeat sangerinde. “The Day You Leave Me” er ude nu og i rotation på Radio Max.


I januar måned kick-startede sangerinden Stine Bramsen sin solofærd, med den uimodståelige debutsingle, ’Prototypical’. Henover sommeren har hun hittet stort på radio, med den funky ’Move Forward’ og nu tager Stine Bramsen tempoet helt ned, med singlen “The Day You Leave Me” – en sang som viser helt nye sider af den ”upbeat” sangerinde.

Sangen ’The Day You Leave Me’ er et tankespind omkring det at blive forladt. Stine forklarer:
– “The Day You Leave Me” er en sang om at elske stormfuldt og storladent! Om den frygt, der følger med så stor en kærlighed. Nemlig frygten for at miste eller blive forladt. Det er følelsen af, ikke at kunne stå på sine egne ben eller være i sin egen krop, når den dag kommer. For den må vel komme? ’”The Day You Leave Me” er en meget personlig sang.

“The Day You Leave Me” er, ligesom de to foregående singler, skrevet i samarbejde med Nicolaj Rasted. Denne gang har Andreas ”Maskinen” Sommer også siddet i producerstolen. Sommer er bl.a. kendt for sit arbejde med Marie Key og sin unikke tilgang til elektronisk musik, som her tilfører skrøbeligheden og de akustiske elementer, et vist drive.