Home
  • Home
  • Stine Bramsen udgiver første single fra kommende debutalbum

Stine Bramsen udgiver første single fra kommende debutalbum

1 september 2015 Musiknyt


Stine Bramsen udgiver første single fra kommende debutalbum. ’Woman’ er en ”opsang” til alle om ikke at fokusere på uopnåelige kropsidealer og i stedet elske den man er. Den nye single er ude fredag d. 4. september.
stine bramsen woman
Sangen ’Woman’ er en musikalsk pep-talk, som fejrer det smukke i det unikke og er en opfordring fra Stine Bramsen, til at droppe uopnåelige idealer i photoshoppede modeller. Se dig selv i øjnene, accepter dine personlige træk og særheder – og elsk det du har.

’Woman’ er det første udspil fra Stine Bramsens kommende debutalbum og er en sang hvis pumpende beat og organiske rytmer støtter lyrikkens fejring af os alle – af mennesket – og efterlader lytteren med en lyst til at rejse sig og ryste hvad man ryste kan. ’Woman’ udkommer fredag d. 4. september.

PÅ TOPPEN AF DANSK POP
“Stine Bramsen er noget nær urørlig herhjemme, hvad angår organisk, energisk og sødmefuld popmusik!”. Sådan skrev Politiken om Stine Bramsens selvbetitlede debut-EP, som også modtog 5 stjerner fra både BT og GAFFA, da den kom på gaden i marts måned. Singlerne ’Prototypical’, ’Move Forward’ og senest ’Karma Town’ har samtidig gjort Stine Bramsen til en af de mest spillede sangerinder på dansk radio. Hun brød igennem som frontkvinde i en af landets største internationale popsucceser, gennem tiderne, og her halvandet år efter sin første singleudgivelse, står Stine Bramsen på toppen af dansk pop, som hitsangerinde, i eget navn.

Live har hun markeret sig som et yderst attraktivt navn og solgte tidligere på året DR Koncertsalen ud. Den bedrift ser hun ud til at gentage når hun i foråret drager på Danmarks tourné med sit band – et band hun tidligere har høstet flere 5 stjernede anmeldelser sammen med. Dette efterår kan Stine Bramsen desuden opleves i Aarhus og København, hvor hun giver i alt 10 akustiske koncerter, hvoraf de otte, henover sommeren, er gået udsolgt.

Der er masser af velkendt glimt i øjet og ufiltreret Girl Power på ’Woman’, men også et vigtigt budskab fra en skøn sangerinde til alle skønne mennesker.