Home
  • Home
  • Stor international førstehjælpskonkurrence i Skjern 8. juni
dummy

Stor international førstehjælpskonkurrence i Skjern 8. juni

6 juni 2013 Musiknyt


Hjemmeværnet i Skjern og det lokale Røde Kors, afvikler i weekenden en stor international konkurrence i første hjælp. En hjmmeværnsgruppe fra Skjern vandt sidste år konkurrencen i Tyskland, som har givet mulighed for at være arrangør i år. Det har givet anledning til et tæt samarbejde mellem de to frivillige lokale foreninger.
I løbet af fredag den 7. juni ankommer ca. 25 hold med hjælpere til Skjern Tekniske Skole, hvor der etableres en telt Camp, hvor deltagerne bor. Lørdag morgen starter så konkurrencen, som består af en række live førstehjælps momenter, placeret både i byens industrikvarter og i byens midte, hvor der også er festuge. Holdene går så mellem de forskellige momenter.
De deltagende hold skal kunne mestre alt fra arbejdsulykker til trafikulykker og hverdagens uheld og ulykker. Der er figuranter som er sminket meget realistisk og det bliver en seværdig begivenhed, så vi kan kun opfordre pressen og befolkningen til at kikke forbi eller sende fra Skjernområdet denne lørdag.
Lørdag aften er der så stor fest med præmiering af diverse indsatser og hold, inden hjemturen forløber søndag mod de mange destinationer mod syd.