Home
  • Home
  • #Strikbar kommer til Hvide Sande i weekenden
dummy

#Strikbar kommer til Hvide Sande i weekenden

2 december 2014 Musiknyt


Strik og drik3

Mens solen stod højest på himlen i sommers havde pigerne bag Strikbar.dk, Andrea Thygesen og Mette Sloth Lave, en pop-up-shop to uger ved Strandgade 5 i Hvide Sande. Nu hvor kulden har indfundet sig er pigerne fra Strikbar tilbage i byen igen, men denne gang er det kun for en weekend. Men meget skal nås på en weekend!

Strikbar har lavet en aftale med Carsten fra EuroSpar i Hvide Sande Nord om at stå i deres butik fredag og lørdag. -’Vi er vældigt glade for at kunne stå indendørs denne gang og vise vores garn og opskrifter frem til folk i Hvide Sande. De tog supergodt imod os sidst, så det gør de nok også denne gang’, fortæller Andrea Thygesen, der selv er født og opvokset i Hvide Sande, men nu bor i Aarhus hvorfra hun driver webshoppen Strikbar.dk sammen med Mette Sloth Lave. Pigerne har siden i sommers fået mere garn i deres netbutik og også en del flere strikkeopskrifter.

Strikbar har lavet et komprimeret program for weekenden. Fredag d. 5. december fra kl. 16.30- 19.30 vil de være at finde hos EuroSpar Hvide Sande Nord, ligesom de vil stå der lørdag d. 6. december fra kl. 10-17, så supermarkedsgæsterne kan se, hvad Strikbar har at byde på. Søndag er der helt andre planer…

Strik & Drik på Café Marina
Søndag d. 7. december, hvor juleskibet ankommer til Hvide Sande, har Strikbar og Café Marina arrangeret ’Strik & Drik’ på havnen i den hyggelige café ved vandet. Her vil alle strikkeinteresserede kunne mødes til hyggelig strik, varm gløgg, kaffe og lækker kage. Det er et arrangement for både nybegyndere og garvede strikkere, unge som gamle, lokale, feriegæster og folk udenbys fra. -’Nybegyndere vil kunne låne strikketøj og kan få al den hjælp, de har brug for’, lover Andrea, der selv laver de fleste af Strikbars strikkeopskrifter, der netop er henvendt specielt til begynderstrikkere.

Café Marina var straks med på ideen om et Strik & Drik arrangement og vil i dagens anledning lave et særtilbud på kaffe/gløgg og kage.

Tilmelding til arrangementet er ikke nødvendig – og har man spørgsmål kan man kontakte Andrea Thygesen på tlf. 28742341 eller mail@strikbar.dk  Cafeens adresse er Toldbodgade 20, 6960 Hvide Sande.

Foto:fra et tidligere Strik&Drik arrangement, med tak til strikbar.dk