Home
  • Home
  • Studerende fra otte nationer klar til FoodTech Challenge i #MCH
dummy

Studerende fra otte nationer klar til FoodTech Challenge i #MCH

23 oktober 2014 Musiknyt


FoodTech Challenge sponsored by Damstahl er en ny innovationskonkurrence, der gennemføres fra 28.-30. oktober på fagmessen FoodTech 2014 i MCH Messecenter Herning, hvor besøgende kan følge konkurrencen alle tre messedage.

Unge studerende er vilde med at deltage i tre dages innovationskonkurrence. Det viser tilmeldingerne til FoodTech Challenge, som gennemføres på Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi, FoodTech, i MCH Messecenter Herning fra tirsdag til torsdag i næste uge.

 

– Det er helt overvældende, så stor interesse, der har været. Vi fik 138 ansøgninger, og blandt de 25, der er udvalgt, er otte forskellige nationer repræsenteret. Det er alle studerende, som læser på en dansk uddannelsesinstitution. Ansøgerne kommer fra blandt andet Nigeria, Egypten og Kina, samt fra flere europæiske lande, fortæller Mads Kinch Clemmensen fra Foodjob Danmark, der står for rekrutteringen af de studerende.

 

FoodTech Challenge er en åben innovationskonkurrence, hvor fem førende virksomheder fra fødevareindustrien: Arla Foods, Barry Callebaut, DuPont, GEA Filtration og Marel hver stiller med en udfordring, som fem udvalgte hold af studerende skal finde en løsning på.

 

Et internationalt dommerpanel følger gennem de tre messedage processen, og på sidstedagen torsdag den 30. oktober bliver vinderen udpeget.