Home
  • Home
  • Tre nye SFO-klubber i Ringkøbing-Skjern
dummy

Tre nye SFO-klubber i Ringkøbing-Skjern

10 maj 2013 Musiknyt


Efter sommerferien kan kommunens børn og unge se frem til tre helt nye tilbud. Det sker når tre nye SFO-klubber den 1. september åbner dørene på vid gab på Amagerskolen i Skjern, Spjald Skole og Hvide Sande Skole.

 

 

 

– Med de nye SFO-klubber udvider vi kommunens klubtilbud til børn og unge markant. Der har været en efterspørgsel på flere tilbud, og med de nye klubber får kommunens børn i langt højere grad adgang til de samme aktiviteter, siger Lennart Qvist, formand for kommunen Børne- og Familieudvalg.

 

 

 

De tre nye klubber er for elever i 4. til 6. og er åbne om eftermiddagen.

 

 

 

– De nye klubber sikrer op til 200 pladser mere i kommunens samlede SFO-klubtilbud. Samtidig får vi taget hul på en opgave, der har ligget og ventet, nemlig en harmonisering af klubtilbuddene. Målet er at skabe en mere dynamisk struktur, der støtter op om kommunens målsætninger om eksempelvis forebyggelse og tidlig indsats, siger Lennart Qvist.

 

 

 

Som et led i den nye struktur er der derfor også en målsætning om at arbejde målrettet med klubbernes tilbud.

 

 

 

– Især SFO-klubberne er ikke et pasningstilbud, men derimod et fritidstilbud. Det åbner for at arbejde målrettet med aktiviteterne, og her får ikke mindst personalet og børnene selv en stor opgave, siger Lennart Qvist.