Home
  • Home
  • TV Max klar på kabel-tv i Vestjylland
dummy

TV Max klar på kabel-tv i Vestjylland

27 januar 2015 Musiknyt


Den 1. februar begynder en ny lokal tv-kanal – TV Max – at sende i Vestjylland.

Det sker i samarbejde med YouSee der distribuerer kanalen til 12.000 husstande i Ulfborg, Hvide Sande, Ringkøbing, Lem, Skjern og Tarm.

Det er den lokale radiostation i Skjern, Radio Max, der står bag TV Max, og at TV Max bliver drevet af en radiostation, giver en række fordele. Direktør Morten Krarup Nielsen siger: “Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, der også er leveringsdygtige i video-indslag. Det er alt fra sportsklubber, borgerforeninger, handelsforeninger og lign. Desuden vil Radio Max også optage interviews på video, så man efter indslaget har været sendt i radioen, kan tænde for tv og se interviewet igen.”

Hos YouSee glæder Commercial Manager, Thomas Bøgelund, sig over den nye mulighed til YouSees kabelkunder i Vestjylland:

“Vi ved fra vores feedback fra kunderne, at lokal-tv er meget efterspurgt. Vi er derfor utrolig glade for det nye samarbejde med TV Max,” forklarer han.

TV Max har testet teknikken og kanalen gennem længere tid og fået positiv respons, inden kanalen officielt er lanceret:

“Flere af dem, der er blevet interviewet til tv, og været vist på kanalen i en test-sløjfe, er blevet kontaktet og spurgt, hvordan de er havnet på folks tv,” forklarer Morten Krarup Nielsen.

Programoversigten på TV Max kommer hverken til at indeholde lange debatprogrammer, reality shows eller amerikanske komedier, men udelukkende lokalt baseret indhold, der bliver vist i en sløjfe.

TV Max findes hos YouSee og antenneforeningerne i det vestjyske på kanal 97.

Logo