Home
  • Home
  • TV2 kommer til Hvide Sande
dummy

TV2 kommer til Hvide Sande

3 juli 2013 Musiknyt


Touren på Tour kommer til Hvide Sande

 I anledning af 100-gangs-jubilæet for Tour de France tager TV 2 på tour i det danske sommerland og kommer fra den 16.-18. juli som det eneste sted på forbi Hvide Sande med storskærm, cykelværksted, masser af aktiviteter og et børnecykelløb. Også de lokale forretninger og foreninger bakker op med forskellige boder og aktiviteter.

 I tre dage kommer Hvide Sande til at stå i Tourens tegn og der vil i løbet af dagene blive arrangeret masser af forskellige aktiviteter for både børn og voksne. TV 2 medbringer en storskærm, som vil blive placeret foran isværket i Hvide Sande og vil vise Tour De France i stor-format, hvor alle kan følge med på de forhåbentlig spændende etaper; bjergetapen fra Vaison-la-Romaine til Gap, en enkeltstart og den legendariske etape Alpe d´huez. Der vil være vandcykelræs i havnen, stor hoppeborg, forskellige aktiviteter fra Børneulykkesfonden, samt et mobilt cykelværksted, der gør cyklen sommerklar – helt gratis.

 Et af de helt store trækplastre bliver Codan Kids Tour onsdag den 17. juli, hvor børn i alderen 3-12 år kan få lov til at prøve at kræfter med et ”rigtigt” cykelløb. En sjov aktivitet, hvor børnene får sig rørt, er en del af et fællesskab og får gode trafiksikre råd med på vejen. Onsdag vil der også være et centimeter maraton, hvor børn mellem 2 og 10 år vil kunne løbe deres første maraton sammen med Rasmus Klump på hele 42.195 centimeter.

 Men også lokalt bliver der arrangeret flere forskellige aktiviteter. Foreningen Havnen og Borgerforeningen i Hvide Sande er begge klare med forskellige boder i området, der byder på både lækkert mad og drikke og også gode tilbud fra nogle af byens butikker. Tirsdag vil det lokale spinning hold rykke udenfor de vante omgivelser i hallen og tirsdag aften bliver der arrangeret stort modeshow ved pladsen. Alle butikker vil være åbne til kl. 20 tirsdag.

 Torsdag vil cykelryttere fra Christina Watches Onfone komme forbi Hvide Sande og vise deres cykler og udstyr frem og der vil være konkurrencer mellem de lokale og de professionelle på medbragte cykeltrænere. Torsdag eftermiddag bliver der fart over feltet, når det går løs med Bingo Banko fra kl. 16.00 – 18.00. Multitalentet Frederik fra X Factor står i spidsen og vil på kreativ facon fremtrylle numre til bankopladerne.

 Se det fulde program påhttp://www.hvidesande.dk/search/whatson

 Fakta:

 TV 2 har i forbindelse med 100-gangs-jubilæet for verdens største cykelløb, Tour de France, indgået et samarbejde med syv danske byer om at bringe Tour de France-feberen, -stemningen og -begejstringen ud til danskerne og sommergæsterne i det danske sommerland.

De syv byer er Marielyst, Helsingør, Kerteminde, Odense, Assens, Hvide Sande og Sæby, hvorfra TV 2 sender live fra Tour de France på storskærm om eftermiddagen og følger op med interviews og reportager senere. TV 2s jubilæumstur i de syv byer strækker sig over de 21 dage, hvor Tour de France afvikles, og hvert besøg varer tre dage.