Home
  • Home
  • Utraditionel gæstebog besøger Søndervig

Utraditionel gæstebog besøger Søndervig

3 august 2013 Nyheder


Fra den 6. august og ca. 14 dage ind i september besøger ”The Great Guestbook of Denmark” SuperBest i Søndervig.

 ”The Great Guestbook of Denmark” – hvad er det for en størrelse? Svaret er en ret stor størrelse, fordi det er nemlig en gæstebog i så stort format, at man rent fysisk kan træde ind i bogen. Derefter bliver man på en videoskærm mødt med spørgsmålet ”What have been your favourite experience so far?”. Man svarer på dette på sit eget sprog via en videofunktion, og derefter kan man dele videoen med familie og venner enten via e-mail, Facebook eller Twitter.

 I dag deler gæster gerne sine ferieoplevelser, og med ”The Great Guestbook” er der en sjov og alternativ mulighed for at sende en videohilsen hjem til familie og venner og fortælle om sine oplevelser på ferien – et virtuelt postkort som kan gøre ferien endnu mere levende for dem der modtager hilsenen.

 Den store gæstebog bliver opsat i samarbejde med VisitDenmark og SuperBest i Søndervig. Thomas Hansen fra SuperBest i Søndervig udtaler om besøget af den store gæstebog: ”Vi syntes, det var et rigtig sjovt tiltag og vil gerne være med til at give gæsterne, der besøger vores supermarked en anderledes mulighed for at dele deres ferieoplevelser. Men de kan selvfølgelig stadig købe et godt gammeldags postkort hos os – der skal jo være noget for alle”, siger Thomas Hansen med et smil.

 Alle udenlandske videoer vil kunne ses via www.visitdenmark.com/guestbook, mens udvalgte danske videoer løbende vil kunne ses på www.hvidesande.dk og på destinationens Facebook side. For turistdirektør Lykke Nielsen Høj er der ingen tvivl om fordelen ved besøget af den store gæstebog: ”Først og fremmest giver det en unik og anderledes mulighed for at sende en hilsen hjem fra ens ferie – en mulighed som faktisk er en form for oplevelse i sig selv. Derudover giver det en masse omtale af Søndervig og hele området gennem delingen på de forskellige sociale medier”.

 Anja Hartung Sfyrla, der er brandingchef i VisitDenmark supplerer:Vi ved fra vores undersøgelser, at den personlige anbefaling vægter højt, når turister skal beslutte, hvor de vil rejse hen på ferie. Rejseoplevelser og erfaringer er netop noget af det, som folk gerne vil dele på de sociale medier. De udenlandske turisters videohilsner bruges både i deres egne netværk, men også i både destinationens og VisitDenmark markedsføring”.