Home
  • Home
  • Vive la pop révolution
dummy

Vive la pop révolution

4 februar 2015 Musiknyt


 

Stine Bramsen – den lille sangerinde, med den store stemme – udgiver på mandag den nye single, ’Karma Town’. En sang til pophjertet og med stof til eftertanke.

Tilbage i januar 2014, skød Stine Bramsen sin solokarriere i gang med den uimodståelige debutsingle, ’Prototypical’. Nu sender hun 2015 afsted med nye toner, der kan glæde landets bankende pophjerter og tilmed give stof til eftertanke. Mandag d. 9. februar udkommer ’Karma Town’, som handler om at tage ansvar for, hvordan vi behandler hinanden og om at være dén, der tager det første skridt imod en bedre verden.

Fotograf: Karsten Jensen

Stine Bramsen i Alphabeat ved Bork Havn Musikfestival 2012

 

Stine Bramsen forklarer;

 

– ’Karma Town’ handler om troen på, at de små ting vi kan gøre for hinanden vil sprede sig som ringe i vandet. Et oprigtigt smil til kassedamen, et kompliment til en ven eller en støttende hånd til en ældre dame, der skal over vejen. Stop med at se ned i jorden. Se op – og gør noget!

’Karma Town’ er tanken om hvordan de små ting tilsammen, måske en dag kan skabe en stor revolution, hvis alle viser bare lidt mere overskud og næstekærlighed. Det er god karma! Det er måske en lidt naiv tankegang, men der skal også være plads til optimismen ind i mellem.

 

Alt imens at den populære popsekstet, Alphabeat, er sat på standby, slår Stine Bramsen i 2014 sit navn fast, som etableret solist, på den danske musikscene. Første single fra hendes hånd, ’Prototypical’, går direkte ind som #1 på Airplay Charten og på Top 100 Årslisten befinder sangen sig på en flot tiendeplads og er således den femte mest spillede danske sang, i 2014. Den efterfølgende single, ’Move Forward’, hitter ligeledes stort på de danske radiobølger og er også at finde på Årslisten, som det 20. mest hørte danske nummer. Et brag af en start!

 

Året bliver afsluttet med den smukke ballade The Day You Leave Me’, som hun bl.a. optræder med live til DRs Store Juleshow. Og netop live, markerer Stine Bramsen sig og høster fornemme anmeldelser i både GAFFA og Politiken. På Smukfest optræder sangerinden i et tætpakket P3-Telt, og BT’s anmelder kvitterer med fire stjerner og noterer: ”Modig Stine Bramsen imponerer på Smukfest.”

 

I slutningen af februar måned drager Stine Bramsen atter ud på de danske landeveje, hvor hun besøger hele 15 byer – og det bliver naturligvis med pop revolutionen, ’Karma Town’, på sætlisten.

 

STINE BRAMSEN – KARMA TOWN

NY SINGLE UDE MANDAG D. 9. FEBRUAR