Home
  • Home
  • Vostrup Musikhus er klar med efterårets program
dummy

Vostrup Musikhus er klar med efterårets program

4 juni 2013 Musiknyt


Musikalsk arrangør Henrik Laurvig og foreningen Jazz & Rock ved Ringkøbing Fjord er nu klar til at offentliggøre efterårets koncerter i Vostrup Musikhus.

Der lægges ud i august, hvor Nanna med sit 5 mands band giver en greatest hits koncert i anledning af sangerindens 50 års fødselsdag og 30 års jubilæum. Her er der mulighed for at genhøre alle hendes hits fra bl.a. “Afrika” over “Buster” til “To Stjerneskud” og “En at bli’ som”, samt en samling helt nye sange fra hendes netop udsendte anmelderroste album.

I september vender Gnags-drengen Peter A.G. tilbage til Vostrup og præsenterer “Det Scene Show 2”, hvor han helt alene med sin guitar og mundharpe vil få publikum til at synge med på en samling Gnags-hits, som har printet sig ind i generationers bevidsthed.

Og der bliver selvfølgelig også plads til en række helt nye sange.

I oktober giver sangerinden Signe Svendsen med band koncert med Signes egne sange samt nogle enkelte af andres. Sidst hun besøgte Vostrup var i selskab med Niels Hausgaard, hvor hun i den grad begejstrede publikum med sin utroligt smukke stemme.

Der bliver endnu en koncert i oktober, når Oysterband fra England besøger Musikhuset. Efter mere end 30 år i branchen spiller de stadig en skøn blanding af traditionel akustisk engelsk/skotsk folkrock og bandet er kendt for virkelig at levere varen til deres koncerter.

Til november giver Lis Sørensen en akustisk koncert med sit faste band som er Poul Halberg og Jonas Kragh på guitar, Jette Schandorf på bas og Jan Sivertsen på percussion. Her vil publikum blive ført igennem hele hendes sangkatalog af det ene hit efter det andet.

Efterårets program afsluttes med en koncert med Poul Krebs og hans norske ven og kollega Henning Kvitnes. De er på en lille miniturne rundt i Danmark og vil i Vostrup spille velvalgte greatest hits og andre højdepunkter fra de to populære sangskriveres imponerende bagkataloger.

Man kan få mere information på www.jazzogrock.dk