Home
  • Home
  • Whigfield – kommer hjem
dummy

Whigfield – kommer hjem

29 august 2013 Musiknyt


Sannie Charlotte Carlson (bedre kendt som Whigfield) er navnet på en kvinde med dansk oprindelse, der satte et historisk aftryk inden for pop-dance musikken ved at sælge millioner af singler over hele verden.

Whigfield
Nu vender hun så ”hjem” med hendes nyeste single fra albummet ”W”. En single hvor det engelske sprog pryder størstedelen af nummeret, men hvor omkvædet bliver sunget på dansk. ”Jeg Kommer Hjem” er et tydeligt bevis på at Sannie ikke har glemt hvordan man skriver fængende popsange.

Singlen har været ude i en række andre lande i nogle måneder, men nu er den endelig kommet ud som single i Danmark.

I 1994 opnåede hun optagelse i Guinness Rekordbog med sangen ”Saturday Night” som den første artist til at gå direkte ind som #1 på den britiske singlechart med en debutsingle – en single der solgte over 1 mio. eksemplarer. Samme år gik ”Saturday Night” #1 i England, Spanien, Tyskland, Italien samt en lang række af andre lande

Hendes diskografi er ekstremt imponerende, herunder talrige hitsingler i hele verden og fem studiealbums, en karriere der spænder over et årti, hvilket er yderst sjældent for et pop-dance act.

Efter mange år på scenen besluttede Sannie sig, at koncentrere sig om den anden side af musikindustrien, nemlig at skrive, komponere og producere musik for andre kunstnere i branchen, heriblandt DJ’s & sangere såsom Grammy vinderen Benny Benassi, Bennassi Bros, Ann Lee og In-Grid og så videre.

Nu er hun tilbage med sin nye single “Jeg Kommer Hjem”, taget fra hendes album “W”.

Hvad siger du? Holder Whifield stadig?

Se musikvideoen her: