Home
  • Home
  • X Factor-finalen tilbage i Jyske Bank Boxen i #MCH
dummy

X Factor-finalen tilbage i Jyske Bank Boxen i #MCH

17 februar 2015 Musiknyt


Alt imens den ottende sæson af talentshowet X Factor er i fuld gang, har DR netop offentliggjort, at årets store X Factor-finale 27. marts kommer til at foregå i Herning.

2013-X-Factor-finaleDermed er der lagt op til en festligt genforening af det populære tv-show og Danmarks nationale indendørs multiarena. Jyske Bank Boxen var også rammen for X Factor-finalerne i 2012 og 2013.

 

– Vi glæder os meget over at kunne byde X Factor og DR velkommen tilbage til Herning. Vi har en lang tradition for rigtig godt samarbejde med DR og deres store flotte tv-shows. DR har gang på gang vist, at Jyske Bank Boxen og store tv-produktioner er en stærk kombination, siger administrerende direktør Georg Sørensen, MCH.

 

DRs Underholdningschef Jan Lagermand Lundme er også begejstret for, at finalen atter rykker til Jylland.

 

– Jyske Bank Boxen er en drømmelocation for os. Det er en arena i absolut topklasse, på alle niveauer, når det kommer til at afholde et stort og unikt show som X Factor-finalen. Det ved vi fra 5. og 6. sæson, og derfor er jeg særdeles godt tilfreds med, at vi igen kan fyre finalebraget af her. Der er rigtig mange X Factor fans rundt i landet, der gerne vil opleve X Factor finalen, og vi ved, at Jyske Bank Boxen igen kan skabe den perfekte ramme for en flot og uforglemmelig finale, siger underholdningschefen.

 

Billetsalget starter den 20. februar kl. 10.00 via drbillet.dk og MCH Billetsalg, Østergade 37, tlf.: 99 26 97 08.

Jyske-Bank-Boxen