• Frustrerede Skjern tabte til gamle venner

Frustrerede Skjern tabte til gamle venner

16 oktober 2014 Nyheder

sh_rene_rasmussen

Skjern tabte 31-27 til HC Midtjylland efter en dramatisk afgørelse med brok, protest og rødt kort.

Af Kenneth Thygesen

Sjældent har en flok Skjern-spillere været så frustreret og utilfredse med et nederlag.

Vestjyderne tabte onsdag aften 31-27 til HC Midtjylland, der har seks tidligere Skjern-spillere på holdet.

Selvom nederlaget var bittert og uventet, var det mere måden, hvorpå Skjern tabte, som fik sindene i kog. Skjern-spillerne følte sig nemlig godt og grundigt bortdømt af dommerparret Leif Poulsen og Henrik Mortensen og DHF

De to dommere kom i stort fokus i de sidste ti afgørende minutter med tre udvisninger til gæsterne inklusiv et rødt kort til Daniel Svensson.

Midtjyder med marginaler
Hjemmeholdet fra HC Midtjylland havde marginalerne, men vigtigst af alt var midtjyderne uanset rigtige eller forkerte dommerkendelser skarpest i slutfasen. Ganske enkelt.

HC Midtjyllands keeper Jens Fredsgaard leverede flere store redninger, og i den anden ende bombede Rasmus Porup tre afgørende bolde i nettet i de sidste ti minutter.

Derfor tabte Skjern den tætte ligakamp i Herning, selvom vestjyderne var i kontrol i størstedelen af de 60 minutter.